*ژورنال غذای لادن*

ایده هایی نوین در آشپزی و تغذیه سالم

ژله خرده شیشه

Broken Glass Jelly



مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه:

پودر ژله در 4 رنگ مختلف ....... هر بسته 85 گرمی (سبز، آبی، قرمز، نارنجی)

چنانچه بسته های شما بزرگتر هست به میزان لازم از هر رنگ جدا کنید. من از طعم های لیمو، بلوبری، شاه توت و پرتقال استفاده کردم.

شیر عسلی ...................... 1 قوطی 400 گرمی (بهتر است خارجی و مارک نستله  Nestle باشد)

پودر ژلاتین .......................... 6 قاشق مرباخوری سرپر


نحوه تهیه:

1- برای هر طعم ژله، 1 لیوان (پیمانه) آب جوش در کاسه ی کوچکی ریخته و 1 بسته پودر ژله را به آن اضافه کنید. سپس حسابی هم بزنید تا ژله در آب جوش کاملا" حل شود. می توانید روی بخار کتری هم قرار دهید تا کاملا" ذرات ژله حل شوند. سپس در ظرف های مربع یا مستطیل شکل بریزید طوری که ضخامت لایه ها حدود 2 تا 3 سانتی متر شود. به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید. البته بهتر است که از شب تا صبح در یخچال بماند. این مرحله را برای هر 4 طعم انجام دهید.

2- هر طعم ژله آماده شده را برش های مربعی کوچک بزنید. (من در همان ظرف برش دادم سپس از ظرف خارج کردم). با دقت در ظرف پیرکس به ابعاد 22 در 33 (من از بزرگترین سایز ظرف پیرکس استفاده کردم) رنگ های مختلف را با هم مخلوط کنید. بهتر است رنگ های شبیه هم در یکجا نباشند. ظرف پیرکس آماده را در یخچال بگذارید تا حین مراحل دیگر کار ژله ها آب نشوند.

3- در کاسه ی جداگانه ای پودر ژلاتین را با ½ پیمانه آب سرد مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین شروع به حل شدن کنند. سپس 1 و نیم پیمانه آب جوش را به آن افزوده و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا" ذرات ژلاتین درون آب جوش حل شوند. سپس شیرعسلی را کاملا" روی ژلاتین ها که هنوز داغ است بریزید و حسابی هم بزنید (نیازی به حرارت نیست). اجازه دهید تا کاملا" خنک شود زیرا اگر خنک نشود و روی ژله  ها بریزید ژله های شما آب می شوند.در یخچال نیز قرار ندهید زیرا خودش را می گیرد بهتر است در همان دمای اتاق به حال خود رها کنید.

4- پس از اینکه حسابی خنک شد ظرف پیرکس حاوی ژله ها را از یخچال خارج کرده و به آرامی شیر عسلی که با ژلاتین مخلوط و خنک شده را روی مواد بریزید. کمی حالت آبکی دارد ولی در یخچال خودش را خواهد گرفت. سپس از شب تا صبح در یخچال قرار دهید. (البته بعد از 4 تا 6 ساعت خودش را خواهد گرفت)



5- سپس از یخچال خارج کرده و در همان ظرف برش های مربعی بزنید. این نوع ژله خرده شیشه بسیار خوش طعم بوده و ظاهری جذاب و فریبنده دارد.

نوش جان شما همراهان عزیز.


نوشته شده در شنبه هفتم خرداد 1390ساعت توسط لادن|


آخرين مطالب
»
» آرانچینی
»
» کیش کدو حلوایی
» کیک هندوانه ویژه ی شب یلدا
» آش انار
» آیس کافی
» کیک شیفون با تزیین توت فرنگی
» هایلایت کدوحلوایی
» مافین کدوحلوایی با سبزیجات
Design By : Pichak