*ژورنال غذای لادن*

ایده هایی نوین در آشپزی و تغذیه سالم

کیک هندوانه ویژه ی شب یلدا
دوستان عزیز و همراهان گرامی یلدای همگی مبارک باشه و شب خوبی برای همتون آرزومندم. امیدوارم لحظات زیبایی در کنار خانواده داشته باشین. این کیک هم تقدیم به همه ی شما همراهان دوست داشتنی. برای تهیه ی کیک هندوانه، یک عدد کیک شیفون ساده (طرز تهیه اینجا) تهیه کنید و از عرض به دو نیم کنید. من کیک رو با طعم توت فرنگی و رنگ صورتی تهیه کردم و برای فیلینگ هم با بستنی آب شده مرطوب سازی کردم و توت فرنگی قرار دادم. روی کیک هم خامه ی زده شده با رنگ صورتی و سبز هست و برای تخمه های هندوانه از هرشیز شکلاتی استفاده کردم که با پودر کاکائو مخلوطش کردم تا غلیظ بشه و با قیف روی کیک رو تزیین کردم. امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

  

نوشته شده در چهارشنبه سی ام آذر 1390ساعت توسط لادن|

کیک شیفون با تزیین توت فرنگی

Chiffon cake with Strawberry Decoration

این نوع کیک و تزیین می تونه ایده ای مناسب برای مراسم ها و تولدهای عزیزان شما باشه و با توجه به فصل می تونید با میوه های مورد علاقه و طعم مورد نظر خود تهیه و تزیین کنید. کیک شیفون به عنوان یکی از کیک های پایه برای تولدها و مراسم استفاده می شه و من در اکثر سفارش هام  و مراسم های مختلف در منزل و برای دوستان از این کیک تهیه می کنم و بنا به سلیقه هربار طعم و تزیینات رو تغییر می دم. طرز تهیه ی این کیک رو در کلاس های کافی شاپ ایران آموزش می دن و من با نکات دقیق براتون قرار دادم. این بار کیک پایه، کیک شیفون ساده هست با فیلینگ و تزیینات خامه و توت فرنگی. همچنین تکنیک نحوه ی دو نیم کردن کیک توسط خلال دندان رو هم توی این پست یاد میگیرید و همچنین برای بار دیگه نحوه تهیه خامه برای کیک ها رو در این پست مشاهده می کنید که دوستان زیادی در مورد اون سوال داشتن. دوستان امیدوارم بهره ی کامل رو از این پست ببرید و مورد استفاده باشه. هرگونه سوال یا ابهامی براتون پیش اومد با خوشحالی پاسخگو هستم.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در چهارشنبه یازدهم آبان 1390ساعت توسط لادن|

کیک اسفنجی خامه ای با طعم هلو


در ابتدا تشکر بسیار ویژه دارم از شما عزیزان و دوستان مهربون بابته تبریکاتتون به مناسبت 1 سالگی وبلاگ خودتون. ممنون که با محبتت ها و لطف های همیشگی تون همراه و مشوق من بودین. امیدوارم بتونم رضایت خاطر شما رو بیش از پیش فراهم کنم. این پست طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم هلو رو که قبلا" برای تولد پدرم پخته بودم، قرار می دم همراه با کلیه ی نکات و مراحل مربوط به پخت کیک اسفنجی که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. شما می تونید به جای طعم هلو، از میوه ی دلخواهتون و یا ترکیبی از میوه های مختلف نیز استفاده کنید. بافت و طعم این کیک خیلی عالی و مناسب برای تولدها و مهمانی های شما عزیزان هست.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390ساعت توسط لادن|

کیک اسفنجی خامه ای با طعم هلو

تقدیم با عشق به پدر عزیزم


12 اردیبهشت تولد پدر عزیز، مهربان، دلسوز و دوست داشتنی ام هست. این کیک هم به مناسبت تولد ایشون تهیه کردم و از راه دور بهشون تقدیم می کنم. امیدوارم بتونم به زودی در کنارشون باشم. هزاران بار خداوند منان رو شاکرم که پدر دلسوز و مهربانی چون شما رو برای من قرار داد. امیدوارم سالیان سال سالم، خوش و خندان روزگار رو سپری کنید و فرصتی به من دست بده تا بتونم ذره ای از خوبی هاتون رو جبران کنم. خیلی خیلی دوستتون دارم و برای در آغوش کشیدنتون لحظه شماری می کنم. دوستان گلم طرز تهیه و عکس های بیشتر رو هم به زودی براتون قرار می دم. 

***پدر عزیزم تولدت مبارک***

نوشته شده در دوشنبه دوازدهم اردیبهشت 1390ساعت توسط لادن|

رولت خامه ای

Step by Step Baking Swiss Roll

به منظور جبران غیبت کبرایی که داشتم، طرز تهیه ی رولت خامه ای رو گام به گام همراه با عکس براتون قرار دادم. امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید. این رولت خیلی راحت و سریع تهیه می شه. از این رولت به عنوان شیرینی یا دسر برای پذیرایی از مهمانانتان می تونید استفاده کنید. همچنین برای تولد هم چنانچه فرصت کافی برای تهیه ی کیک های مخصوص تولد ندارید، رولت خامه ای می تونه جایگزین مناسبی باشه. همچنین قالب وبلاگ رو هم عوض کردم تا از حالت یکنواختی خارج بشه. خوشحال می شم نظر شما رو هم بدونم. و اکنون رولت خامه ای ....

تهیه ی رولت خامه ای گام به گام



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه ششم اردیبهشت 1390ساعت توسط لادن|

کیک سیب دارچینی

Cinnamon Apple Cake

معمولا" در اکثر منازل سیب این میوه ی بهشتی مورد بی مهری قرار می گیره و همواره در ته کشوی میوه ها  در یخچال روزها باقی می مونه بدون توجه!!! حداقل در خونه ی ما که این جوریه......... یک مرتبه فکری به ذهنم زد که با این سیب های دوست داشتنی خوش عطر و مظلوم!!! یک عدد کیک سیب خوش مزه تهیه کنم برای عصرونه......... 
کیک سیب دارچینی یک دسر بسیار رایج و خوش طعم بوده که با مخلوط سیب تازه و دارچین طعم و عطر خاصی پیدا می کنه. شما می تونید درون آن از گردو و بادام خرد شده نیز استفاده کنید. کیک سیب دارچینی ایده ی خوب و مناسبی برای یک عصرانه ی دلچسب همراه با یک فنجان چای داغ یا قهوه ی تلخ!!! این روش بسیار سریع و آسون تهیه می شه و مواد آن به راحتی در دسترس می باشد.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در پنجشنبه بیست و دوم مهر 1389ساعت توسط لادن|

تورت بادام شکلاتی

Chocolate Almond Torte

تورت بادام شکلاتی رو به مناسبت تولد مادر دلسوز و دوست داشتنی ام تهیه کردم.
 مادر عزیزم تولدت مبارک. امیدوارم سالیان سال خندان و سالم باشی و سالهای آینده همچون سال های گذشته در کنارت باشم در این روز خاطره انگیزی که یکی از زیباترین و مهربون ترین فرشته های آسمون برای من فرستاده شد.
و اما آموزش امروز ... تورت کمی با کیک و خیلی با تارت فرق می کنه! تارت که مشخصه از خمیر مخصوصی تهیه می شه و درون آن با انواع کرم ها یا میوه و .... پر می شود. انواع کیک هم که شناخته شده هستند. و اما تورت به دسته ای از کیک ها که بدون آرد (یا میزان خیلی کم آرد) تهیه می شوند، اطلاق می شود. در امریکا واژه ی تورت را برای آن دسته کیک های اروپایی که از پودر مغزهای آجیلی به جای آرد استفاده می شود، به کار می برند. تورت طعم و بافت بسیار بهتر و منسجم تری از کیک دارد. همچنین درون آن مرطوب هست. برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارن بهترین گزینه ی خوردن کیک، تورت هست. دستور تهیه ی این تورت بی نظیر و خوشمزه رو دوست استرالیایی عزیزم Genna به من دادن  که از همین جا ازش ممنونم (Thank u so much mate). آنچه مهم هست اینه که برای تهیه ی این تورت از مواد مرغوب و خوب استفاده کنید تا نتیجه ی کار رو ببینید که بسیار فراتر از انتظار شما خواهد بود. طعم شکلات با عطر بادام بسیار این تورت مرطوب رو دلچسب تر می کنه. این نوع تورت حین پختن پف کرده و  پس از خروج از فر چون پف آن در دمای اتاق می خوابه، روی آن ترک هایی ایجاد می شه که کاملا" طبیعی است و نگران نباشید. حتی اگر نخواهید روی آن را با شکلات بپوشانید از پودر قند نیز می توانید استفاده کنید که در آن صورت کالری آن نیز پایین می آید. (به هر حال در تهیه ی این تورت مانند دیگر دسرها از مواد پرکالری مانند کره و تخم مرغ و پودر بادام و .شکلات و ....  استفاده شده پس در مصرف آن جانب احتیاط رعایت کنید و هربار برش های باریکی سرو نمایید). آموزش این تورت رو مرحله به مرحله با قرار دادن عکس برای شما عزیزان قرار می دم. نکته ی مهم برای تهیه ی انواع دسر و کیک و تورت و ... اینه که زمانی این کار رو انجام دهید که حوصله داشته باشید و فرصت کافی برای این کار در نظر بگیرید. قطعا" با حوصله و گذاشتن فرصت  کافی تورت های بی نظیری تهیه و تزیین خواهید کرد. مطمئن هستم با یکبار امتحان کردن مشتری همیشگی این طعم خواهید شد و برای تولد ها و مراسم ها نیز به راحتی می تونید تهیه کنید و مهمان ها را با تهیه ی این تورت (کیک بدون آرد) خوشمزه غافلگیر نمایید........... در ادامه ی مطلب می توانید کلیه ی مراحل کار و توضیحات جامع رو مشاهده کنید.

 
نشانگر سلامتی توررت بادام شکلاتی
(برای خواندن ادامه ی مطلب کلیک نمایید)

برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در پنجشنبه هشتم مهر 1389ساعت توسط لادن|

کیک وارونه زردآلو
(کیک خورشیدی)

سلام به همه همراهان و دوستان عزیز. باز هم تشکر فراوان من رو پذیرا باشید بابت این همه لطف و نظرات پرمهرتون. دوستان عزیزی از غذاهایی که از این وبلاگ تهیه کردن عکس گرفته و برای من قرار دادن که باعث خوشحالی و مسرته. دیگر همراهان هم چنانچه آموزشی از این وبلاگ را پسندیده و غذایی تهیه کرده و عکس گرفته اند خوشحال می شم قرار بدن تا من هم به زودی تمام عکس ها رو جمع آوری کنم و به نام خودتان قرار بدم. سپاس از شما.

دوست عزیز دیگری نیز خواهان عکس های بیشتر از مراحل کار بودند که با خرسندی تمام پذیرفته و آموزش هایی که نیاز به توضیح بیشتری دارند رو با عکس هایی که از مراحل کار تهیه کردم در اختیارتون قرار می دم. این آموزش هم شامل عکس های مراحل کار می باشد.

و اما آموزشی که امروز برای شما قرار می دم یک کیک خوشمزه هست به اسم کیک وارونه زردآلو که من به حالت خورشیدی اون رو آماده کردم.

در دسته بندی کیک ها، کیک هایی هستند به نام کیک وارونه *Upside-down* به این ترتیب که میوه مورد نظر را ته قالب کیک قرار داده و سپس خمیر آماده کیک رو روی آن می ریزند. پس از پخت کیک و خارج کردن آن از قالب، میوه مورد نظر روی کیک قرار می گیره.این دسته کیک ها با میوه های مختلف چون آناناس، گلابی، سیب یا موز نیز تهیه می شوند.

کیکی که برای شما آماده کردم، کیک وارونه زردآلو هست و اصلیت آن مربوط به کشور پرتغال می باشد. کیکی بسیار خوش طعم و خوش عطر. من سعی کردم بسیار کامل و مرحله به مرحله توضیح بدم پس چنانچه از دستور به دقت پیروی کنید کیکی خواهید داشت لذت بخش. همکاران و دوستان عزیز من در محل کار که واقعا" دوست داشتن. این هم یک فرمول ساده برای تهیه این دسته کیک های زیبا و خوش طعم...

یک قوطی کمپوت میوه خوب + ایده های جذاب = دسرهایی درخشنده و چشم نواز


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در جمعه یکم مرداد 1389ساعت توسط لادن|

کیک میوه ای کریسمس

با وجود این که چند ماهی از سال نو میلادی گذشته ولی دلم نیومد دستور این کیک میوه ای رو براتون نذارم. این کیک در زمان سال نو میلادی پخته می شه. کیک پرحجم و سنگین وزنی است و در آن  میوه و آجیل خشک به کار می ره.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در جمعه بیست و یکم خرداد 1389ساعت توسط لادن|


آخرين مطالب
»
» آرانچینی
»
» کیش کدو حلوایی
» کیک هندوانه ویژه ی شب یلدا
» آش انار
» آیس کافی
» کیک شیفون با تزیین توت فرنگی
» هایلایت کدوحلوایی
» مافین کدوحلوایی با سبزیجات
Design By : Pichak