*ژورنال غذای لادن*

ایده هایی نوین در آشپزی و تغذیه سالم

آرانچینی

Arancini

آرانچینی پیش غذایی ایتالیایی است که در واقع توپ های برنج سرخ شده با لایه ای از پودر سوخاری می باشد که درون آن با سبزیجات و پنیر پر شده است. امیدوارم این غذا رو تهیه کرده و لذت ببرید.

 



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در شنبه بیست و سوم شهریور 1392ساعت توسط لادن|


کیش کدو حلوایی

Pumpkin Quiche

سلام خدمت همه ی شما مهربانان و همراهان عزیز که در این دوره از غیبت من، همچنین همراه صفحه ی خودتون بودین و اون رو از یاد نبردین. از همه ی شما دوستان سپاسگزارم که جویای احوالم بودین و عذرخواهی می کنم که به علت فرصت کم در این مدت کمتر به شما سر زدم و پیام گذاشتم. همچنین تبریک بابته سال جدید و آرزوی سالی پربار و پربرکت برای تک تک شما خوانندگان گرامی. در این قسمت طرز تهیه ی کیش کدوحلوایی رو قرار دادم و سعی کردم مرحله به مرحله و کامل باشه برای دوستانی که برای بار اول تهیه می کنن به مشکل برنخورن. کیش کدو حلوایی هم به عنوان غذای اصلی و هم پیش غذا در کنار سالاد فصل سرو می شه. امیدوارم تهیه کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید ........ در اولین فرصت پاسخگوی سوالات و محبت های شما عزیزان خواهم بود.


کیش کدوحلوایی


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم فروردین 1391ساعت توسط لادن|

کیک شیفون با تزیین توت فرنگی

Chiffon cake with Strawberry Decoration

این نوع کیک و تزیین می تونه ایده ای مناسب برای مراسم ها و تولدهای عزیزان شما باشه و با توجه به فصل می تونید با میوه های مورد علاقه و طعم مورد نظر خود تهیه و تزیین کنید. کیک شیفون به عنوان یکی از کیک های پایه برای تولدها و مراسم استفاده می شه و من در اکثر سفارش هام  و مراسم های مختلف در منزل و برای دوستان از این کیک تهیه می کنم و بنا به سلیقه هربار طعم و تزیینات رو تغییر می دم. طرز تهیه ی این کیک رو در کلاس های کافی شاپ ایران آموزش می دن و من با نکات دقیق براتون قرار دادم. این بار کیک پایه، کیک شیفون ساده هست با فیلینگ و تزیینات خامه و توت فرنگی. همچنین تکنیک نحوه ی دو نیم کردن کیک توسط خلال دندان رو هم توی این پست یاد میگیرید و همچنین برای بار دیگه نحوه تهیه خامه برای کیک ها رو در این پست مشاهده می کنید که دوستان زیادی در مورد اون سوال داشتن. دوستان امیدوارم بهره ی کامل رو از این پست ببرید و مورد استفاده باشه. هرگونه سوال یا ابهامی براتون پیش اومد با خوشحالی پاسخگو هستم.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در چهارشنبه یازدهم آبان 1390ساعت توسط لادن|

مافین کدوحلوایی با سبزیجات

(غذایی گیاهی، سالم و خوشمزه)


مافین کدو حلوایی و سبزیجات می تونه یک میان وعده ی خوب، شام سبک و یا حتی غذایی مناسب پیک نیک برای شما و کودکان عزیزتون باشه. همچنین به عنوان یک پیش غذای خوشمزه هم محسوب می شه. غذایی گیاهی و سالم با طعمی خوشمزه و متفاوت. قبلا" طرز تهیه ی نوعی دیگه از این مافین ها رو آموزش داده بودم ولی از اونجایی که این مافین ها طرفدار زیادی تو منزل ما داره و حتی دوستان نیز طرز تهیه اش رو از من گرفته و در مهمانی ها درست کردن این بار با کمی تفاوت این مافین ها رو قرار می دم. امیدوارم شما نیز تهیه کنید و لذت ببرید.

آموزش مرحله به مرحله و تصویری مافین کدوحلوایی با سبزیجات


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در یکشنبه دهم مهر 1390ساعت توسط لادن|

ژله خرده شیشه

Broken Glass Jelly

طرز تهیه ی این ژله های خوشمزه و خوش رنگ رو به درخواست دوستان گلم تو فیس بوک قرار دادم. شاید خیلی از شما خوانندگان عزیز طرز تهیه این دسر خوشمزه رو بدونید ولی من اینبار با شیرعسلی تهیه کردم که بسیار خوش طعم شده بود و کلی طرفدار پیدا کرده بود. پیشنهاد می کنم به این روش هم یکبار امتحان کنید. خیلی سریع و آسون آماده میشه و مطمئن هستم جزو دسرهای همیشگی مهمانی هاتون خواهد شد. علاوه بر اینکه بچه های گلتون هم عاشق ظاهر و طعم این ژله ها خواهند شد.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در شنبه هفتم خرداد 1390ساعت توسط لادن|

استیک با سس پیاز فرانسوی همراه با پوره سبزیجات

Steak with French Onion & Veggie Puree

بعد از قرار دادن پست های شیرینی، این بار با یک غذای خوشمزه با ظاهری فانتزی در خدمت شما عزیزانم هستم. استیک با سس پیاز فرانسوی که با پوره ی رنگین سبزیجات سرو کردم. ایده و تزیین پوره ی سبزیجات از ابتکارات خودم بود و فکر می کنم ایده ی بسیار خوبی برای کودکانتون هم می تونه باشه هم خوشرنگ و هم بسیار سالم هست. در کنار آن سالاد اسفناج و لبو هم سرو کردم که بسیار ساده ولی خوشمزه با طعمی به یاد ماندنی است. همسر من از طرفداران سرسخت این سالاد در کنار هر نوع غذایی هست و با این استیک هم خیلی هم خوانی داشت. طرز تهیه ی اون هم در پست دیگری قرار خواهم داد. فعلا" استیک با سس پیاز فرانسوی همراه با پوره رنگین سبزیجات........


 


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه سیزدهم اردیبهشت 1390ساعت توسط لادن|

رولت خامه ای

Step by Step Baking Swiss Roll

به منظور جبران غیبت کبرایی که داشتم، طرز تهیه ی رولت خامه ای رو گام به گام همراه با عکس براتون قرار دادم. امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید. این رولت خیلی راحت و سریع تهیه می شه. از این رولت به عنوان شیرینی یا دسر برای پذیرایی از مهمانانتان می تونید استفاده کنید. همچنین برای تولد هم چنانچه فرصت کافی برای تهیه ی کیک های مخصوص تولد ندارید، رولت خامه ای می تونه جایگزین مناسبی باشه. همچنین قالب وبلاگ رو هم عوض کردم تا از حالت یکنواختی خارج بشه. خوشحال می شم نظر شما رو هم بدونم. و اکنون رولت خامه ای ....

تهیه ی رولت خامه ای گام به گام



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه ششم اردیبهشت 1390ساعت توسط لادن|

ریزوتو با سبزیجات رُست شده و سالامی

Roast Veg & Salami Risotto

ریزوتو به نوعی غذای ایتالیایی گفته می شود درواقع برنجی است دانه کوتاه که در آب گوشت پخته می شود تا حالت خامه ای یکدست پیدا کند. با انواع گوشت یا ماهی یا سبزیجات تهیه می شه. در اکثر انواع آن نیز از پنیر پارمسان استفاده می شه. من در اینجا از سالامی و سبزیجات استفاده کردم. سالامی نوعی کالباس گوشت بسیار خوشمزه هست ولی شما از هر نوع ژامبون یا حتی سوسیس هم می توانید استفاده کنید. برای برنج هم از هر نوع برنج دانه کوتاه می تونید استفاده کنید. این غذا بسیار خوش عطر و بو می باشد و طعم بسیار جدید و متفاوتی از برنج داره. همین میزان که در عکس می بینید در یک وعده ی دو نفره!!! به اتمام رسید. جای همگی خالی بود. خیلی خوشمزه بود. 


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در دوشنبه هفدهم آبان 1389ساعت توسط لادن|

موس شکلاتی
Chocolate Mousse

دسر شکلاتی درخواستی بود که نیلوفر جان ازم خواسته بودن تا تهیه کنم. من هم در یکی از مهمانی هام تهیه کردم و متاسفانه فرصت نشد عکس های بهتری براتون قرار بدم. ولی توضیحات به اندازه ی کافی واضح و روشن هست. موس شکلاتی بسیار دسر خوشمزه و شیکی برای مهمانی های شماست. بهتره که از  روز قبل از مهمانی این دسر رو تهیه کنید و یا حداقل 4 تا 5 ساعت زمان برای بسته شدن آن قرار دهید. موس شکلاتی رو به روش های مختلفی تهیه می کنن که این روش یکی از روش های تهیه این دسر در کافی شاپ ها می باشد. تنها نکته ی مهم اینه که کالری این دسر بالاست مثله اغلب دسرهای شکلاتی، و توصیه می کنم زمانی که مهمان دارید و حسابی دور و برتان شلوغ است تهیه کنید تا زیاد نتونید بخورید!!! برای سلامتی خودتون ......بسیار دسر خوشمزه و زیبایی است....... امیدوارم شما هم از تهیه و مصرف آن لذت ببرید.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه یازدهم آبان 1389ساعت توسط لادن|

ماهی قزل آلا در ژله ی آبی


قبل از آموزش امروز تشکر بسیار دارم از همه ی شما عزیزان و همراهان همیشگی بابته امتیازاتی که برای وبلاگ خودتون قایل شدید و این بار هم این وبلاگ در زمره ی وبلاگان برتر ماه قرار گرفت. اینهم لینک "وبلاگ برتر ". سپاس از مهر و حضور گرم همگی شما هنردوستان محترم. یه مدتی هم لینکهای وبلاگ بهم ریخته بود که عذرخواهی می کنم از دوستانی که لینکهاشون چند روزی غیر فعال بود و همین جا از شما می خوام چنانچه نام وب شما رو فراموش کردم قرار بدم یادآوری کنید تا در اولین فرصت قرار بدم و دوستانی هم که تمایل به تبادل لینک دارن نیز اطلاع دهند. و اما.....

تزیین و پخت این ماهی بسیار زیبا و خوش طعم و سالم ایده ای بسیار شیک و جذاب برای مهمانی ها و مراسم های شما عزیزان می تونه باشه. این روش تزیین رو چند سال پیش از یکی از سرآشپزان یک رستوران خوب اصفهانی دیده بودم و بسیار خوشم اومد. امیدوارم که شما عزیزان هم از این تزیین ایده بگیرید. برای اینکه گرمای ماهی ژله رو آب نکنه کمی صبر کنید تا ماهی پخته از حرارت و بخار بیفته و سپس در ظرف قرار دهید و اطراف آن را کمی کاهو قرار دهید تا با ژله ها مستقیم در تماس نباشه. خوبیه این غذا اینه که هم غذاست و هم دسر!!!


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در جمعه هفتم آبان 1389ساعت توسط لادن|

کاپ کیک سبزیجات

Veggie Cupcake

تاریخچه ی تهیه ی این کاپ های سبزیجاتی بسیار خوشمزه بر می گرده به اونجایی که روزی داشتم سوپ تهیه می کردم و از مواد سوپ کمی اضافه اومد. قبل از این که با آب زیاد مخلوطش کنم کناری قرار دادم و از اونجا که همیشه در فریزر بنده همه جور خوردنی یافت می شه با خمیر هزارلا این کاپ های خوشمزه و خوشگل رو تهیه کردم. اسمش هم همسرم گذاشتن *مافین های لادنی* ولی من یه اسم دیگه براش انتخاب کردم که نگن ازشون تقلب کردم!!!  علت این هم که نام کاپ کیک رو براش انتخاب کردم با وجودی که در تهیه آن آرد به کار نرفته زیرا اولا" در قالب کاپ کیک تهیه می شه و دوما" به صورت یک نفره سرو می شه. خیلی سریع آماده می شه و حتی چنانچه از مواد باقی اومد برای سوپ یا مایه ی ماکارونی سبزیجات قابل استفاده هست. خمیر هزارلا در اکثر سوپرمارکت های بزرگ در دسترس هست. تهیه ی آن در منزل نیز ممکن است. شاید کمی وقت و انرژی  ببره و چرب تر از خمیرهای آماده ی بیرون بشه و در آخر اون طعم خوب و خوشمزه رو نداره!!! حتی از شیرینی فروشی ها نیز می تونید تهیه کنید. تقریبا" خمیر شیرینی زبان هست. البته اون تردتر هست. به هرحال امیدوارم در دسترس داشته باشید و از تهیه ی آن لذت ببرید.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه بیست و هفتم مهر 1389ساعت توسط لادن|

استیک با سس قارچ و فلفل همراه با سبزیجات
Steak Fillet with Pepper & Mushroom Sauce

بنا به درخواست الهام عزیز و دوست داشتنی که طرز تهیه ی استیک با سس های مختلف رو خواسته بودن، این بار استیک با سس قارچ که یکی از معروفترین و خوشمزه ترین پخت های استیک هست رو قرار می دم. طبق معمول همیشه (که روش من اینه) این طرز پخت نیز از مابین چندین دستور تهیه با طعم ها و ادویه های مختلف به دست اومده و کمااینکه اکثرا" در کنار استیک سیب زمینی سرخ کرده هم قرار می دن، من در اینجا سیب زمینی آب پز و تُست شده به همراه کدوحلوایی و کاهو گذاشتم که تناسب متعادلی بین سبزیجات و گوشت قرمز برقرار بشه. ولی به هر حال این غذا کالری و انرژی بالایی داره و بهتره که کمتر مورد استفاده قرار بگیره نه اینکه مصرف مداوم و هفتگی بشه زیرا استیک با سس قارچ خامه ای هست که مزه و طعم بی نظیری پیدا می کنه. به هر حال دوستان عزیز می تونن با مصرف کم و متعادل این غذا همراه با سبزیجات از طعم و مزه ی آن نیز لذت ببرن. سبزیجات این غذا بسیار ایده ی مناسبی برای هر نوع غذایی به عنوان دورچین هست و با انواع گوشت قرمز یا مرغ و بوقلمون و .... خیلی خوش طعم میشه.


نشانگر سلامتی استیک با سس قارچ و فلفل همراه با سبزیجات
(برای خواندن ادامه ی مطلب کلیک نمایید)

برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه بیستم مهر 1389ساعت توسط لادن|

گراتن کدو سبز و پنیر


گراتن کدوسبز و پنیر غذای گیاهی خوش عطر و طعمی است که با سبزیجات معطر و پنیر تهیه می شه. تنها مرحله تهیه آن که وقت گیره، سرخ کردن کدوهاست که می تونید در یک ماهی تابه بزرگ و در یک مرحله انجام دهید. در این صورت غذای بسیار خوش مزه و سریعی است. چنانچه در دریافت میزان کالری محدودیت دارید، می توانید کدوسبزها را بخارپز کرده و استفاده کنید. اگرچه طعم آن تا حدودی تغییر می کند ولی میزان کالری آن هم کاهش می یابد. امیدوارم از تهیه ی آن لذت ببرید.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در جمعه دوازدهم شهریور 1389ساعت توسط لادن|

کیک مرغ و سبزیجات


کیک مرغ و سبزیجات می تونه یه ایده ی مناسب دیگه ای برای محافل و مهمانی های شما عزیزان باشه. در تهیه این غذا از مرغ و سبزیجات و برنج استفاده شده که می تونه وعده ی غذای کامل و با انرژی مناسب برای همه ی گروه های سنی باشه. امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید...



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در جمعه بیست و نهم مرداد 1389ساعت توسط لادن|

کتلت پیراشکی برنجی

دوستان گلم ممنون از شما که با وجودی که به قسمت نظرات به صورت موقت دسترسی ندارید باز هم از طریق ایمیل من رو از نظرات پرمهرتون بی نصیب نگذاشتید و همواره  به من انرژی و دلگرمی دادید. دوستان عزیز آموزش هایی خواسته بودند که با کمال میل و رعایت ترتیب درخواست ها برای شما به زودی قرار خواهم داد. سپاس از همراهیتان. آموزش این کتلت پیراشکی برنجی خوشمزه رو مادر نازنینم برام از طریق ایمیل فرستادن و بسیار هم کامل آموزش دادن و همون مرتبه اول که من تهیه کردم به این صورت که مشاهده می کنید دراومد. امیدوارم تهیه کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. واقعا" طعم دوست داشتنی دارن. من و همسر عزیزم که خیلی لذت بردیم. مرسی مادر مهربونم که همواره حامی و پشتیبان من بودین. من نیز سعی کردم از کلیه مراحل عکس بگیرم تا شما به راحتی هرچه تمام تر تهیه کنید.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در یکشنبه سوم مرداد 1389ساعت توسط لادن|

سالاد مارچوبه

دوستان و همراهان عزیز بسیار سپاسگزارم از حضور پرمهر شما و الطاف بی دریغتان. نظرات و پیشنهادات سازنده تان سبب دلگرمی من هست و به زودی دستورات غذایی بسیار متفاوت و خوشمزه ای رو برای شما خواهم گذاشت. امید که مورد پسند باشد و اکنون ....

سالادی بسیار خوش طعم و خوشمزه با ظاهری متفاوت در انتظار شماست. لذت ببرید.




برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه پانزدهم تیر 1389ساعت توسط لادن|

مخلوط سبزیجات قالبی


غذایی اشتهابرانگیز و زینت بخش محافل شما. مخلوط سبزیجات قالبی رو می تونید در قالب گرد، مربع یا مستطیل شکل تهیه کنید. حتی می تونید اون رو توی ماهی تابه نیز درست کنید. دوستان نازنینم خوشحال می شم نظرات شما رو بدونم. می تونید در قسمت "نظر بدهید" کلیک کرده و برای من پیام بگذارید.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در پنجشنبه بیست و هفتم خرداد 1389ساعت توسط لادن|

لقمه های خوشمزه کدو سبز با طعم پنیر خامه ای

لقمه های کدوسبز ایده ای مناسب برای غذایی سالم و زیبایی بخش میز مهمانی شماست. طعم متفاوت و دلچسب این لقمه ها را هیچ گاه از خاطر نمی برید. حتی به عنوان پیش غذا نیز ایده ای جالبی است. امتحان کنید.



برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در سه شنبه هجدهم خرداد 1389ساعت توسط لادن|

مافین سبزیجات

به مناسبت بازگشایی این ژورنال دستور یکی از خوشمزه ترین مافین ها رو براتون میذارم. خوشحالم که اولین کسی هستم که این دستور رو برای شما قرار می دم. این مافین های سبزیجاتی ایده ای خوب برای غذایی سبک و یا اسنک عصرانه هست. تهیه آن رو به شما توصیه می کنم.


برای خواندن طرز تهیه کلیک نمایید
نوشته شده در دوشنبه هفدهم خرداد 1389ساعت توسط لادن|


آخرين مطالب
»
» آرانچینی
»
» کیش کدو حلوایی
» کیک هندوانه ویژه ی شب یلدا
» آش انار
» آیس کافی
» کیک شیفون با تزیین توت فرنگی
» هایلایت کدوحلوایی
» مافین کدوحلوایی با سبزیجات
Design By : Pichak